Loading...
Doprava zdarma
Úvod| Príslušenstvo| Vaporizéry| Príslušenstvo K Odparovačom| čierne Vape Pero Puffco Peak Pro Travel Pack V2

čierne Vape Pero Puffco Peak Pro Travel Pack V2

Výrobca: : Puffco

Kód: : VAPESKO38317253

Normálna cenae €25.33  €24.54|Ušetríte: 3% z ceny
powerby cards

objavte Cestovnú Súpravu Puffco Peak Pro, Ktorá Obsahuje Silikónový Ruksak, Náustok A čiapku Na Okulus S Priliehavým Plášťom A Popruhom.

Vlastnosti Cestovnej Súpravy Puffco Peak Pro:
100 % Silikón
materiál Schválený Fda
vhodné Do Umývačky Riadu
vrchná časť Nie Je Súčasťou Balenia

obsahuje:
1 čiapočku S Karbohydrátom
1 čiapku Na Guľôčku
1 Silikónový Batoh
1 Náustok
1 Komorovú Bundu A Popruh

Prosím, Majte Veľké Znalosti A Technické Znalosti O Tomto Produkte A Jeho Kompatibilite S Vašou Nádržou, Aby Ste Ho Mohli Správne Používať.

varovanie: Uistite Sa, že Máte Veľké Znalosti A Technické Znalosti O Tom, Ako Používať Moduly A Batérie, Ktoré Dokážu Zvládnuť Sub-ohmové Cievky. Nepoužívajte Krátke Alebo Ploché Pripojenie 510 Na žiadnom Hybridnom Zariadení Alebo Zariadení V Hybridnom štýle. Ak Nepoznáte Alebo Si Nie Ste Istý Konkrétnymi Produktmi Alebo Nastaveniami, Nepoužívajte Ich. Vždy Používajte Vhodné Preventívne Opatrenia Amanipulácia.

poznámka: Pri Používaní Akýchkoľvek Nabíjateľných Batérií Kedykoľvek A Za Akýchkoľvek Okolností Vždy Existuje Riziko. Webové Stránky A Akékoľvek Webové Stránky

Nový proces odoslania a upozornenia na sledovanie

 

Sme hrdí na to, že vašu objednávku vybavíme rýchlo, pričom väčšina objednávok opúšťa naše zariadenie za menej ako 24 hodín. Počas obdobia vysokého dopytu môže spracovanie trvať až 72 hodín. Používame spoľahlivú prepravnú sieť pre vape maily, aby sme zabezpečili rýchle doručenie vašich balíkov.

 

Pri pokladni vám bude poskytnutý spôsob doručenia a odhadované časy doručenia, ktoré sa môžu líšiť v závislosti od vašej polohy a miestneho poskytovateľa služieb. Po dokončení spracovania objednávky v našom zariadení vám bude automaticky zaslaný sledovací e-mail.

 

*Upozorňujeme, že všetky časy prepravy sú odhadované a nezahŕňajú víkendy alebo sviatky.

 

Ak sa nachádzate na stredozápade alebo vo východnej polovici USA, vaša objednávka môže prejsť procesom dodania v dvoch krokoch.

 

Ak chcete optimalizovať úspory a ušetriť na nákladoch na dopravu, zvážte nákup objednávky vo veľkom.

 

PUDOpoint – možnosť vyzdvihnutia v miestnej firme

 

Sme hrdí na to, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou PUDOpoint, aby sme vám mohli ponúknuť pohodlný a bezpečný pult na vyzdvihnutie v miestnom podniku vo vašej blízkosti!

 

Náš tím doručí váš balík na miesto PUDO, ktoré ste si vybrali pri pokladni na základe vyhľadávania PSČ. Po doručení objednávky na miesto podnikania dostanete e-mailové upozornenie, že je pripravená na vyzdvihnutie, s adresou, číslom objednávky a prevádzkovou dobou.

 

Balíky si môžete vyzdvihnúť v čase a na mieste, ktoré vám vyhovuje, bez toho, aby ste sa museli báť, že vám balíky zostanú pri dverách, keď ste vonku!

 

Nové pokrytie služieb

 

Môžete vidieť, že nie sme schopní doručiť tovar niektorým našim zákazníkom, najmä z dôvodu logistických obmedzení alebo nedostatku regionálnych prepravných služieb v určitých oblastiach kontinentálneho USA. Naša prepravná sieť s viac ako 20 miestnymi regionálnymi prepravcami sa však týždenne rozširuje, takže sa prihláste, aby ste dostali upozornenie, keď vám budeme môcť znova doručiť!

 

Ak nemôžeme doručiť do vášho cieľa, pri pokladni sa zobrazí upozornenie. Nezabudnite skontrolovať našu kontrolu PSČ a prihláste sa na odber upozornení. Okrem toho sa k nám prihláste neskôr, pretože každý týždeň pridávame pokrytie služieb.

 

Povinná služba podpisu dospelej osoby

 

V súlade s federálnou jurisdikciou a zákonmi budú všetky zásielkové objednávky vape vyžadovať použitie potvrdenia podpisu dospelej osoby (21+) pri doručení balíkov obsahujúcich produkty súvisiace s e-cigaretou. Na prijatie tohto balíka sa od príjemcu vyžaduje, aby sa zamestnancovi doručovateľa preukázal správnym dokladom totožnosti s fotografiou na potvrdenie veku.

 

Služba podpisu dospelého vyžaduje dodatočný poplatok vo výške 7 USD a sadzby sa prejavia počas procesu platby. Ak je to pre vás pohodlnejšie, sme schopní doručiť vaše výbavičky na vape zariadenia na firemnú adresu. Nie je možné odoslať do poštových schránok.

 

Termíny odoslania a spracovania

 

Spracovanie môže trvať 24 až 72 pracovných hodín, kým sa odošle pre všetky objednávky. Po uplynutí doby spracovania bude zákazníkovi automaticky odoslaný sledovací e-mail, ktorý potvrdí, že balík je v záverečnej fáze plnenia. Spôsob dopravy a odhadované dodacie lehoty budú uvedené pri pokladni v závislosti od vašej polohy.

 

Medzinárodné balíky - Nie je k dispozícii žiadny odhad, sledovanie ukáže pohyb z nášho zariadenia a potom, keď dorazí do vašej krajiny (Ak ste nedostali žiadne aktualizácie, kontaktujte miestnu colnú agentúru).

 

Poznámka: Počas rušnej sezóny sviatkov alebo nárastu predaja môže spracovanie trvať až 5 pracovných dní. Náš tím každý deň tvrdo pracuje, aby zabezpečil, že zákazníci dostanú balíčky čo najskôr, takže si veľmi vážime vašu trpezlivosť.

 

Objednávky spracovávame od pondelka do piatku od 8:00 PST do 16:00 PST. Prepravcovia nevybavujú objednávky cez víkendy a Prázdniny.

 

Vrátiť odosielateľovi

 

Akékoľvek služby opätovného zaslania sú na výhradnom uvážení spoločnosti vapepenslovensko.

 

Ak sa nám balík vráti z dôvodu nedoručiteľnej adresy, ako je nesprávna alebo neúplná adresa, nie sme povinní vrátiť peniaze alebo poslať náhradný tovar na naše náklady. Ak nám bude tovar vrátený späť v našom zariadení, bude vám ponúknutá náhrada znížená o poštovné.

 

Ak sa balík vráti odosielateľovi, pretože dopravca nemohol vyzdvihnúť podpis dospelej osoby a doklad totožnosti, spoločnosť vapepenslovensko si vyhradzuje právo odpočítať poplatok za opätovné naskladnenie vo výške 15 USD z vrátenia objednávky. Okrem toho si spoločnosť vapepenslovensko vyhradzuje právo opätovne odoslať náhradnú objednávku až po vrátení a spracovaní pôvodného balíka a nie sme povinní ich znova odoslať na naše náklady.

 

Štátne predpisy

 

Objednávky so zakázanými položkami budú z objednávky odstránené a zrušené s výhradou zrušenia celej objednávky a vrátenia peňazí, zatiaľ čo zvyšok balíka bude spracovaný normálne.

 

Všetky predaje Vape boli obmedzené na nasledujúce miesta a môžu sa rozšíriť aj do iných oblastí, ktoré tu nie sú uvedené:

 

Štáty - Arkansas, Maine, Oregon, Utah a Vermont

Mestá – San Francisco, Anchorage

 

Predaj ochutených e-liquidov je obmedzený na nasledujúce miesta a môže sa rozšíriť aj do iných oblastí, ktoré tu nie sú uvedené:

 

Štáty - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Mestá - Chicago, Washington DC

 

Upozorňujeme, že uvedený zoznam obmedzení nie je úplný. Obmedzenia sa môžu líšiť v závislosti od štátu a môžu sa rozšíriť na rôzne kategórie produktov v rámci každej jurisdikcie v celej krajine. Okrem toho môže byť použitie kupónov obmedzené z dôvodu obmedzení špecifických pre jurisdikciu.

 

Medzinárodné objednávky

 

Ak vaša krajina/štát nie je uvedený počas procesu platby, v súčasnosti nemôžeme prijať platbu z vašej krajiny ani do nej poslať zásielku.

 

Všetky predávané produkty sú uvedené nebudú automaticky prevedené na vašu miestnu menu.vapepenslovensko nezodpovedá za žiadne konverzné poplatky spojené s medzinárodnými objednávkami.

Všetky clá, dane, DPH a akékoľvek poplatky súvisiace s prepravnými službami nie sú pokryté a za tieto platby sú zodpovední zákazníci. Okrem toho spoločnosť vapepenslovensko nezodpovedá za žiadne balíky, ktoré úrady zabavia alebo zastavia, ani za žiadne poplatky, ktoré sa vyžadujú za medzinárodné clá.

 

V prípade akýchkoľvek dodatočných nákladov na prepravu balíka, ako je odmietnutie colným úradom, doručenie na nesprávnu adresu alebo zaslanie späť odosielateľovi od zákazníka, sa dodatočné náklady odpočítajú z pôvodnej platby.

 

Dôrazne odporúčame, aby ste sa obrátili na miestne úrady, aby vám poskytli ďalšie pravidlá a predpisy týkajúce sa elektronických cigariet a produktov na vaping.

 

Stratené a nedoručené balíky

 

Za stratené alebo nedoručené balíky nezodpovedá vapepenslovensko a akékoľvek problémy vyplývajúce z neprijatých balíkov musí vyriešiť zákazník s používanou treťou stranou prepravcu.vapepenslovensko usiluje o údržbu a riešenie takýchto záležitostí, a akékoľvek chybné problémy s dodaním musia byť nahlásené do 48 hodín od poslednej aktualizácie sledovania.

 

Spoločnosť vapepenslovensko nezodpovedá za balíky zobrazené ako doručené, keď sú odoslané dopravcom tretích strán. Akékoľvek problémy, ktoré vzniknú pri takýchto zásielkach, ktoré sú označené ako doručené, musí zákazník vyriešiť s treťou stranou prepravnej spoločnosti.

 

Upozorňujeme, že chybné a neúplné adresy zadané používateľom spôsobia oneskorenia, vrátenia a ďalšie problémy, ktoré ovplyvnia úspešné odoslanie vašej objednávky.vapepenslovensko nezodpovedá za žiadne a všetky náklady spojené s chybným a nesprávnym zadaním adresy zo strany užívateľa.

 

Ako sa dodávajú náhradné diely?

 

Všetky náhradné zásielky a záručné zásielky sa odosielajú pomocou štandardnej prepravy.

čierna Vape Cigareta Puffco Peak Pro Power Dock €84.45 čierna Vape Cigareta Puffco Peak Pro Power Dock čierne Vape Pero Puffco Proxy Wizard čierne Vape Pero Puffco Proxy Wizard €89.14

Nový proces odoslania a upozornenia na sledovanie

 

Sme hrdí na to, že vašu objednávku vybavíme rýchlo, pričom väčšina objednávok opúšťa naše zariadenie za menej ako 24 hodín. Počas obdobia vysokého dopytu môže spracovanie trvať až 72 hodín. Používame spoľahlivú prepravnú sieť pre vape maily, aby sme zabezpečili rýchle doručenie vašich balíkov.

 

Pri pokladni vám bude poskytnutý spôsob doručenia a odhadované časy doručenia, ktoré sa môžu líšiť v závislosti od vašej polohy a miestneho poskytovateľa služieb. Po dokončení spracovania objednávky v našom zariadení vám bude automaticky zaslaný sledovací e-mail.

 

*Upozorňujeme, že všetky časy prepravy sú odhadované a nezahŕňajú víkendy alebo sviatky.

 

Ak sa nachádzate na stredozápade alebo vo východnej polovici USA, vaša objednávka môže prejsť procesom dodania v dvoch krokoch.

 

Ak chcete optimalizovať úspory a ušetriť na nákladoch na dopravu, zvážte nákup objednávky vo veľkom.

 

PUDOpoint – možnosť vyzdvihnutia v miestnej firme

 

Sme hrdí na to, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou PUDOpoint, aby sme vám mohli ponúknuť pohodlný a bezpečný pult na vyzdvihnutie v miestnom podniku vo vašej blízkosti!

 

Náš tím doručí váš balík na miesto PUDO, ktoré ste si vybrali pri pokladni na základe vyhľadávania PSČ. Po doručení objednávky na miesto podnikania dostanete e-mailové upozornenie, že je pripravená na vyzdvihnutie, s adresou, číslom objednávky a prevádzkovou dobou.

 

Balíky si môžete vyzdvihnúť v čase a na mieste, ktoré vám vyhovuje, bez toho, aby ste sa museli báť, že vám balíky zostanú pri dverách, keď ste vonku!

 

Nové pokrytie služieb

 

Môžete vidieť, že nie sme schopní doručiť tovar niektorým našim zákazníkom, najmä z dôvodu logistických obmedzení alebo nedostatku regionálnych prepravných služieb v určitých oblastiach kontinentálneho USA. Naša prepravná sieť s viac ako 20 miestnymi regionálnymi prepravcami sa však týždenne rozširuje, takže sa prihláste, aby ste dostali upozornenie, keď vám budeme môcť znova doručiť!

 

Ak nemôžeme doručiť do vášho cieľa, pri pokladni sa zobrazí upozornenie. Nezabudnite skontrolovať našu kontrolu PSČ a prihláste sa na odber upozornení. Okrem toho sa k nám prihláste neskôr, pretože každý týždeň pridávame pokrytie služieb.

 

Povinná služba podpisu dospelej osoby

 

V súlade s federálnou jurisdikciou a zákonmi budú všetky zásielkové objednávky vape vyžadovať použitie potvrdenia podpisu dospelej osoby (21+) pri doručení balíkov obsahujúcich produkty súvisiace s e-cigaretou. Na prijatie tohto balíka sa od príjemcu vyžaduje, aby sa zamestnancovi doručovateľa preukázal správnym dokladom totožnosti s fotografiou na potvrdenie veku.

 

Služba podpisu dospelého vyžaduje dodatočný poplatok vo výške 7 USD a sadzby sa prejavia počas procesu platby. Ak je to pre vás pohodlnejšie, sme schopní doručiť vaše výbavičky na vape zariadenia na firemnú adresu. Nie je možné odoslať do poštových schránok.

 

Termíny odoslania a spracovania

 

Spracovanie môže trvať 24 až 72 pracovných hodín, kým sa odošle pre všetky objednávky. Po uplynutí doby spracovania bude zákazníkovi automaticky odoslaný sledovací e-mail, ktorý potvrdí, že balík je v záverečnej fáze plnenia. Spôsob dopravy a odhadované dodacie lehoty budú uvedené pri pokladni v závislosti od vašej polohy.

 

Medzinárodné balíky - Nie je k dispozícii žiadny odhad, sledovanie ukáže pohyb z nášho zariadenia a potom, keď dorazí do vašej krajiny (Ak ste nedostali žiadne aktualizácie, kontaktujte miestnu colnú agentúru).

 

Poznámka: Počas rušnej sezóny sviatkov alebo nárastu predaja môže spracovanie trvať až 5 pracovných dní. Náš tím každý deň tvrdo pracuje, aby zabezpečil, že zákazníci dostanú balíčky čo najskôr, takže si veľmi vážime vašu trpezlivosť.

 

Objednávky spracovávame od pondelka do piatku od 8:00 PST do 16:00 PST. Prepravcovia nevybavujú objednávky cez víkendy a Prázdniny.

 

Vrátiť odosielateľovi

 

Akékoľvek služby opätovného zaslania sú na výhradnom uvážení spoločnosti vapepenslovensko.

 

Ak sa nám balík vráti z dôvodu nedoručiteľnej adresy, ako je nesprávna alebo neúplná adresa, nie sme povinní vrátiť peniaze alebo poslať náhradný tovar na naše náklady. Ak nám bude tovar vrátený späť v našom zariadení, bude vám ponúknutá náhrada znížená o poštovné.

 

Ak sa balík vráti odosielateľovi, pretože dopravca nemohol vyzdvihnúť podpis dospelej osoby a doklad totožnosti, spoločnosť vapepenslovensko si vyhradzuje právo odpočítať poplatok za opätovné naskladnenie vo výške 15 USD z vrátenia objednávky. Okrem toho si spoločnosť vapepenslovensko vyhradzuje právo opätovne odoslať náhradnú objednávku až po vrátení a spracovaní pôvodného balíka a nie sme povinní ich znova odoslať na naše náklady.

 

Štátne predpisy

 

Objednávky so zakázanými položkami budú z objednávky odstránené a zrušené s výhradou zrušenia celej objednávky a vrátenia peňazí, zatiaľ čo zvyšok balíka bude spracovaný normálne.

 

Všetky predaje Vape boli obmedzené na nasledujúce miesta a môžu sa rozšíriť aj do iných oblastí, ktoré tu nie sú uvedené:

 

Štáty - Arkansas, Maine, Oregon, Utah a Vermont

Mestá – San Francisco, Anchorage

 

Predaj ochutených e-liquidov je obmedzený na nasledujúce miesta a môže sa rozšíriť aj do iných oblastí, ktoré tu nie sú uvedené:

 

Štáty - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Mestá - Chicago, Washington DC

 

Upozorňujeme, že uvedený zoznam obmedzení nie je úplný. Obmedzenia sa môžu líšiť v závislosti od štátu a môžu sa rozšíriť na rôzne kategórie produktov v rámci každej jurisdikcie v celej krajine. Okrem toho môže byť použitie kupónov obmedzené z dôvodu obmedzení špecifických pre jurisdikciu.

 

Medzinárodné objednávky

 

Ak vaša krajina/štát nie je uvedený počas procesu platby, v súčasnosti nemôžeme prijať platbu z vašej krajiny ani do nej poslať zásielku.

 

Všetky predávané produkty sú uvedené nebudú automaticky prevedené na vašu miestnu menu.vapepenslovensko nezodpovedá za žiadne konverzné poplatky spojené s medzinárodnými objednávkami.

Všetky clá, dane, DPH a akékoľvek poplatky súvisiace s prepravnými službami nie sú pokryté a za tieto platby sú zodpovední zákazníci. Okrem toho spoločnosť vapepenslovensko nezodpovedá za žiadne balíky, ktoré úrady zabavia alebo zastavia, ani za žiadne poplatky, ktoré sa vyžadujú za medzinárodné clá.

 

V prípade akýchkoľvek dodatočných nákladov na prepravu balíka, ako je odmietnutie colným úradom, doručenie na nesprávnu adresu alebo zaslanie späť odosielateľovi od zákazníka, sa dodatočné náklady odpočítajú z pôvodnej platby.

 

Dôrazne odporúčame, aby ste sa obrátili na miestne úrady, aby vám poskytli ďalšie pravidlá a predpisy týkajúce sa elektronických cigariet a produktov na vaping.

 

Stratené a nedoručené balíky

 

Za stratené alebo nedoručené balíky nezodpovedá vapepenslovensko a akékoľvek problémy vyplývajúce z neprijatých balíkov musí vyriešiť zákazník s používanou treťou stranou prepravcu.vapepenslovensko usiluje o údržbu a riešenie takýchto záležitostí, a akékoľvek chybné problémy s dodaním musia byť nahlásené do 48 hodín od poslednej aktualizácie sledovania.

 

Spoločnosť vapepenslovensko nezodpovedá za balíky zobrazené ako doručené, keď sú odoslané dopravcom tretích strán. Akékoľvek problémy, ktoré vzniknú pri takýchto zásielkach, ktoré sú označené ako doručené, musí zákazník vyriešiť s treťou stranou prepravnej spoločnosti.

 

Upozorňujeme, že chybné a neúplné adresy zadané používateľom spôsobia oneskorenia, vrátenia a ďalšie problémy, ktoré ovplyvnia úspešné odoslanie vašej objednávky.vapepenslovensko nezodpovedá za žiadne a všetky náklady spojené s chybným a nesprávnym zadaním adresy zo strany užívateľa.

 

Ako sa dodávajú náhradné diely?

 

Všetky náhradné zásielky a záručné zásielky sa odosielajú pomocou štandardnej prepravy.

Product Inquiry Popup

Size Guide

This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

Ready to Wear Clothing

Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
UK 6 8 10 12 14 16
US 2 4 6 8 10 12
Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
Denmark 32 34 36 38 40 42
Russia 40 42 44 46 48 50
Germany 32 34 36 38 40 42
Japan 5 7 9 11 13 15
Australia 6 8 10 12 14 16
Korea 33 44 55 66 77 88
China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33